Leverans information

Varje paket som skickas av vårt företag är ordentligt säkrat. Med hänvisning till traditionell post är våra produkter ytterligare förpackade i en linnepåse, som är helt miljövänlig och biodegraderbar och dessutom mycket praktisk. Linnepåsar absorberar fukt mycket bra, därför lämpar sig utmärkt för förvaring av livsmedel såsom grönsaker och vissa frukter som nötter.

 

Utöver detta befinner sig varje beställt vara i en säker kartong ytterligare säkrad med tejp. Standard leveranstid av beställda varor i vår webbshop utgör 3-5 arbetsdagar. Att beställningen blev utlevererad tillkännages genom statusändring på ordern och via mejl. Vi levererar varor som beställts via post.

 

Vi erbjuder våra kunder följande elektoniska betalningssystem: Klarna och PayPal. För användare av Klarna-systemet ställs till förfogande fyra betalningsalternativ: Klarna Faktura (eng Klarna Invoice), Klarna Konto (eng Klarna Account), banköverföring och betalning med Visa eller Mastercard. För användare av PayPal: banköverföring och betalning med Visa eller Mastercard. Dessutom möjliggörs att betala för varorna via postförskott. För valet av betalningssättet bestämmer sig kunden i de första stegen vid beställningen. Vi håller en hög standard på tjänster som tillhandahålls. När du gör beställningen på PowerBooster kan du vara säker på att du får varorna som överensstämmer med deras beskrivning. För våra stamkunder förväntas attraktiva rabattkuponger och presenter på köpet.

 

Hjärtligt välkomna!