L-Citrulin

L-Citrullin:

+ hjälper dig att få en hård och massiv kropp

+ ger ökad pump i musklerna

+ förbättrar uthållighet

+ minskar muskletrötthet

 

 

L-Citrullin är en föregångare till kväveoxid (NO) som i sin tur bidrar till att vidga blodkärlen. På så sätt kan musklerna få syre som är betydelsefullt för både uthållighet och muskelpump. Därför ingår L-Citrullin oftast i PWO, Pre-Workout produkter, för att ge ökad pump i dina muskler och förbättra din uthållighet.

Citrullin är en icke-essentiell aminosyra vilket betyder att kroppen tillverkar en liten mängd själv. Därför är dess tillskott ännu mer viktigare för en opitamal träning. Tillsammans med andra aminosyror hjälper Citrullin att avlägsna den vid träning bildade mjölksyran och öka produktionen av kväveoxid (NO).

Citrullin är tillgänglig även som ett enskilt kosttillskott, L-Citrullin, som blandas ofta med andra ingredienser som till exempel L-Arginin. L-formen betyder här att aminosyran Citrullin är i fri form och i högre nivå tas upp i blodet. Tillsammans med andra aminosyror ingår Citrullin i protein, vilket i sin tur bygger upp vår muskelmassa.

Om du liksom andra framgångsrika idrottare och tränande uppskattar känsla av sprängande muskelpump är aminosyratillskott L-Citrullin helt perfekt för dig!

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
BLANDNING AV GRENADE AMINOSYROR I 3 OLIKA FORMER OCH CITRULLIN MALAT   BCAA (leucin, isol..
309.96 kr Exkl moms: 287.00 kr
FitMax® NO active, capsules, a food supplement containing: AAKG, citrulline malate and Vinitrox..
204.12 kr Exkl moms: 189.00 kr